Beschrijving

Vertaald door

Modell: Silver Lady – Long Chain Earrings

Unna dig dessa fantastiska örhängen som fungerar lika bra till vardags som till fest! De är tillverkade av högkvalitativt Sterling Silver 925 med en lyxig Platinapläterad yta. Örhängena har en unik design där den boxformade kedjan flyter samman som silvriga trådar. Deras enkla men dramatiska stil ger ett elegant intryck och ramar in ansiktet på ett smickrande sätt. De är också perfekta för att förlänga nacken och skapa symmetri i ansiktet.

Örhängena har en längd på 13,5 mm och en vikt på 4 g (per par), och är tillverkade i Polen. De är nickelfria och allergivänliga, så du kan bära dem utan oro för irritation eller allergiska reaktioner.

Dessa örhängen passar perfekt till en mängd olika tillfällen - från bröllop och festliga tillställningar till arbetsmöten och familjehögtider. De är också lätta att matcha med olika klädstilar, men särskilt snygga till off-shoulder klänningar och toppar.

Produktdetaljer:

  • Platinapläterad Sterling Silver 925.
  • Vikt: 4 g (par).
  • Varje par av örhängena är tillverkat med största precision i Polen.
  • Längd: 13,5 mm.
  • Nickelfri och allergivänlig.

Frakt och förvaring: Du kan känna dig trygg med din beställning, örhängena kommer att skickas spårbart och välpaketerade för att säkerställa en säker leverans. Vid köp av flera varor erbjuds samfrakt för att minska dina fraktkostnader. Dessutom medföljer en fin förvaringslåda för att skydda dina örhängen när de inte används.

Varför vänta? Ge dig själv eller någon du bryr dig om en present med dessa fantastiska örhängen som kommer att få dig att stråla. Beställ nu!

Vi erbjuder en 14-dagars returpolicy från det datum du tar emot dina produkter.

Item nr. 634923692

Aantal keer bekeken 21

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Di. 2 jul 20:46

Fånga allas uppmärksamhet med dessa fantastiska silver box-kedjeörhängen

Prijs

SEK 550

FredFloris.Smycken

Jönköping, Zweden

FredFloris.Smycken

Bedrijf

5 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?