Beschrijving

Vertaald door

Den här Legoasken är oöppnad / förseglad (Nytt)! This LEGO box is New & Sealed!

LEGO® 9462 Monster Fighters "The Mummy" eller "Mumien" - mycket sällsynt och exklusiv byggsats från 2012, oöppnad / förseglad! I sin öppna mini helikopter flyger hjälten Ann Lee efter Mumien, som försöker fly i sin spöklika vagn. Om hon inte kan stoppa Mumien från att överlämna Månsten till Vampyrerna, kommer världen att gå under i evigt mörker. Hjälp henne att stoppa honom - om du vågar! Inkluderar 2 st LEGO Minifigurer: Ann Lee och Mumien. Hästen är självlysande i mörker. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala falldirekt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

LEGO Monster Fighters serien - precis som namnet antyder handlar om monster och de som ska skydda människorna från monstren. I den här världen möter vi vampyrer, varulvar spöken och andra läskiga monster och de tappra riddarna som gör allt som står i deras makt för att bekämpa monstren. Vi möter massvis av olika karaktärer, med olika vapen, outfits och stilar. Bland monsterbekämparna finns bland andra byggarbetaren Jack McHammer, Doktor Rodney Rathborn och Majoren Quinton Steele. Med Lego Monster Fighters får vi följa med monstren och bekämparna på deras resa i häftiga miljöer. Bygg upp miljöer och skapa berättelser med karaktärerna. Var kreativ med en av Legos lekvänligaste serier.

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Item nr. 510 873 092

Aantal keer bekeken 2 499

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

LEGO 9462 Monster Fighters "The Mummy" - från 2012, oöppnad!

Prijs

SEK 829

Peklek

Lerum, Zweden

5.0

Peklek

Geverifieerd

Top verkoper

975 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk