Beschrijving

Vertaald door

LEGO® Ideas 21316 "The Flintstones" - numera sällsynt och exklusiv byggsats lanserad 2019, oöppnad / förseglad! Upplev det moderna förortslivet på stenåldern i Bedrock med LEGO® Ideas samlarsetet 21316 The Flintstones! Den här underbart nostalgiska byggleksaken innehåller The Flintstones hus och klassiska familjebil!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär, dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m. Kontakta oss gärna ifall Legoaskens skick är särskilt viktigt för dig!

Kompletterande produktuppgifter - Det detaljerade huset har avtagbart tak för enkel lek inuti, öppningsbar ytterdörr, soffa, tv, soffbord, bowlingklot och käglor, samt en grön trädgårdsbasplatta med en byggbar palm. Bygg ett eget Flintstones fordon med plats för 4 minifigurer, takdel av tyg som är ny för mars 2019 och ett dinosaurieben som kan sättas fast för kreativ lek. The Flintstones sändes först i USA på 1960-talet och var den första animerade tv-serien som visades på bästa sändningstid. Sedan dess har serien blivit en familjefavorit världen över. Återskapa roliga scener med minifigurerna Fred Flintstone, hans fru Wilma Flintstone och deras vänner Barney och Betty Rubble, eller bygg och visa upp den här klassiska LEGO Ideas modellen.

Item nr. 531294802

Aantal keer bekeken 1 976

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

LEGO 21316 Ideas "The Flintstones" - från 2019, oöppnad / förseglad!

Prijs

SEK 1 279
De advertentie is beëindigd

Peklek

Lerum, Zweden

5.0

Peklek

Geverifieerd

Top verkoper

970 beoordelingen

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?