Beschrijving

Vertaald door

Oöppnad / förseglad samlarask (New & Sealed Box)!

LEGO® Star Wars 75270 "Obi-Wan's hut" - numera sällsynt byggsats lanserad 2020, oöppnad / förseglad från Peklek! Känn Kraften! Denna LEGO® leksaksmodell av Obi-Wan Kenobis hus på Tatooine kan öppnas upp för enkel lek och har massor av detaljer som inspirerar barn att återskapa scener från Star Wars: Ett nytt hopp och skapa nya episka berättelser! Denna coola Star Wars™ byggleksak innehåller minifigurerna Obi-Wan Kenobi och Luke Skywalker med ljussablar, R2-D2 och en Tusken Raider för stridslekar. Och fans kommer att älska hologrammeddelandet från prinsessan Leia! Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

-

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

-
Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär, dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!
-
Övriga produktuppgifter: Unga jedimästare älskar LEGO® Star Wars™ Obi-Wan’s Hut (75270). Stugan kan vikas ut för att enkelt komma åt insidan och det finns massor av roliga föremål, inklusive en träningsdocka och ett hologrammeddelande från prinsessan Leia som är nytt för januari 2020, för att återskapa klassiska scener från Star Wars: Ett nytt hopp. Setet innehåller de ikoniska Star Wars hjälteminifigurerna Obi-Wan Kenobi och Luke Skywalker med ljussablar, R2-D2 och en Tusken Raider för rolleksstrider. Extra kul! Instructions PLUS erbjuder en interaktiv guide som gör detta Star Wars startset extra roligt. Den finns tillgänglig i den kostnadsfria LEGO Life appen och har visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper även yngre barn att bygga självständigt. LEGO Star Wars glädje! LEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars sedan 1999. LEGO Star Wars är dess mest populära tema med en mängd olika byggleksaker som gläder fans i alla åldrar.

Item nr. 535 718 669

Aantal keer bekeken 5 004

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

LEGO Star Wars 75270 "Obi-Wan's hut" - från 2020, oöppnad!!

Prijs

SEK 929

Peklek

Lerum, Zweden

5.0

Peklek

Geverifieerd

Top verkoper

976 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk