Beschrijving

Vertaald door

Oöppnad / Förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Star Wars 75215 "Cloud-Rider Swoop Bikes" - sällsynt byggsats lanserad 2018, oöppnad / förseglad! Följ med på en höghastighetsjakt för att skydda allt coaxium med setet LEGO® Star Wars 75215 Cloud-Rider Swoop Bikes. Med LEGO klossversioner av Enfys Nest och Weazels speeders från Solo: A Star Wars Story. Varje speeder är utrustad med öppningsbar minifigurcockpit och 2 knoppkanoner som är perfekta för att iscensätta actionfyllda LEGO minifigurstrider! Innehåller 3 minifigurer: Tobias Beckett, Enfys Nest och Weazel. Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Fler produktuppgifter: Följ med på en höghastighetsjakt för att skydda allt coaxium med setet LEGO® Star Wars 75215 Cloud-Rider Swoop Bikes. Med LEGO klossversioner av Enfys Nest och Weazels speeders från Solo: A Star Wars Story. Varje speeder är utrustad med öppningsbar minifigurcockpit och 2 knoppkanoner som är perfekta för att iscensätta actionfyllda LEGO minifigurstrider! Innehåller 3 minifigurer: Tobias Beckett, Enfys Nest och Weazel. Innehåller 2 smidiga speeders med öppningsbar minifigurcockpit och knoppkanoner. En av cyklarna har också en sidovagn med plats för den medföljande lådan med coaxium. Vapen: Becketts 2 strålpistoler, Enfys Nests vapen och Weazels strålpistol. Återskapa fantastiska äventyrsscener från Solo: A Star Wars Story. Kombinera med 75217 Imperial Conveyex Transport och 75219 Imperial AT-Hauler för den ultimata höghastighetsjakten!

Item nr. 620 762 335

Aantal keer bekeken 439

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

LEGO Star Wars 75215 "Cloud-Rider Swoop Bikes" - från 2018, oöppnad /förseglad!

Prijs

SEK 549

Peklek

Lerum, Zweden

5.0

Peklek

Geverifieerd

Top verkoper

976 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk