Beschrijving

Vertaald door

XT Starship från 1986 med det ljus- och ljudsystem som Lego utvecklade under andra halvan av 80-talet. Skeppet består till största delen av specialbitar (värda betydligt mer än den kompletta modellen, så är ett bra klipp för den som bara vill åt delarna).

Skeppet är mycket fint skick och verkar ha byggts ihop kanske en eller ett par gånger och har sedan mest fått stå. Ett par av ljud- och ljusbitarna är lite gulnade, enligt bild, och ett fåtal bitar kan ha spår av lek. Ljud- och ljus fungerar bra. Astronautens guldtryck är riktigt bra. Alla vanliga bitar med tryck i bra till mycket bra skick. Se bilderna för skick och vad som ingår.

Originalinstruktioner finns ej, bara en vanlig utskrift. Ingen box. Batteri skickas ej med. Alla fem extra lampkåpor i olika färger finns i separat påse (se bild).

Levereras nedplockad och sorterad i zippåsar.

Samfraktar vid flera köp - kom ihåg att begära samfrakt när du är klar (finns som val på betalningssidan) eller skicka PM om det, annars väntar vi 7 dagar tills samfraktperioden är slut. Skickas inom tre vardagar från och med att betalning. Skickas i kartong. Kan även hämtas utanför Kalmar.

Item nr. 636 224 640

Aantal keer bekeken 72

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Do. 20 jun 07:14

Lego 6780 - Light and Sound XT Starship (1986) - Rymd, retro, vintage, komplett

Verkocht voor

SEK 810

De advertentie is beëindigd

Verkocht met nu kopen

Grendel74

Påryd, Zweden

5.0

Grendel74

Geverifieerd

Top verkoper

103 beoordelingen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk