Beschrijving

Vertaald door

Använd den här inspirerande boken och en komplett kortlek med 78 tarotkort för att få kontakt med ditt inre andedjur. Varje kort i leken har tilldelats sitt eget djur från de stora arkanakorten till alla korten i de fyra färgerna. Inuti hittar du en helsidesbeskrivning av varje kort, dess tillhörande betydelse och djurråd. För mer inspiration finns meddelanden och vägledning om hur man läser och tolkar korten. Svarar du på hästen, frihetsandan och inspirerade äventyrare? Eller är du andligt kopplad till havssköldpaddan, intuitiv, kärleksfull och leds av hjärtat? Med rika illustrationer av Ola Liola kommer dessa andedjur att hjälpa dig att uppnå en djupare förståelse för dig själv och dina mål.

Samfraktar mina annonser så ta gärna en titt på övriga annonser. Betalning sker inom 5 dagar om vi inte kommit överens om annat.

”Som köpare har ni 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS2005;59) när ni köper från oss. Vid retur är det ni som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.”

Item nr. 633 825 535

Aantal keer bekeken 116

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Do. 20 jun 18:39

Spirit Animal Tarot

Prijs

SEK 259
De advertentie is beëindigd

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk