Beschrijving

Vertaald door

Hej!
Säljer ett komplett kit med en Microbeast Beast X, med sladdar, en Spectrum DSM2 satellit med specialkablar, USB kontakt med specialuttag för att kunna koppla upp den till datorn och uppdatera mjukvaran. Jag har uppdaterat den till till den senaste, 3.xx, men skulle rekommendera att nollställa den, ladda ner StudioX från deras sida, tillsammans med den engelska manualen i PDF för senaste uppdaterade mjukvaruversionen. Den manualen i lådan som medföljer i kittet är på tyska :)
Allt är givetvis orginal och det som medföljde själva "deluxe-kitet" av denna modell.
Allt som syns på bilderna följer med. Det är knappt använt, jag var halvvägs igenom att ställa in den på min heli-modell jag restaurerar till FBL från Flybar. Dock fått lägga det på is ett tag pga svårigheter att få tag i andra FBL komponenter för rotorhuvudet.
Kan användas som FBL styrenhet, eller som t.ex. gyro m.m.

Finns gott att läsa på.
Här finns deras egna Wiki med alla manualer för alla olika modeller, samt:
https://www.beastx.com/eng/index.php?id=support StudioX för OS till både Windows och Mac. Enligt min erfarenhet väldigt enkelt att installera och ställa in. Manualen är tydlig och det finns specifika instruktioner för att använda Spektrum sändare, eller spektrum mottagare inkl. satellit. Microbeast är kompatibel med i princip alla andra protokoll som finns där ute, för Futuba, JR, Align, PPM, Jeti m.m.

Betalning ska vara tillhanda inom 2 dagar, och jag ansvarar för att paketera det snyggt och säkert. Bara att skriva om någon undrar någonting.

Item nr. 634 548 494

Aantal keer bekeken 111

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Do. 6 jun 15:45

Microbeast Beast X -FBL system -3 Axis MEMS Gyro med USB+DSM2 sat+sladdar/allt

Definitieve prijs

|

SEK 799

Veiling is afgelopen

hassan.cp won de veiling

Robin_hoodie

johanneshov, Zweden

4.8

Geverifieerd

Top verkoper

158 beoordelingen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk