Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från tillverkaren!
Information från leverantören:
Lands of Galzyr är ett äventyrsspel med en öppen och ihållande värld, där allas handlingar får konsekvenser i både nuvarande och framtida spel. Spelare tar på sig rollerna som listiga äventyrare som korsar länderna medan de slutför uppdrag och försöker samla berömmelse och prestige.

Varje spel fortsätter där det föregående slutade tack vare en smart spara-och-ladda-mekanism, utan behov av bokföring med papper och penna. Du kan spela spelet så många gånger du vill och till och med byta spelare mellan sessionerna.

Lands of Galzyr utspelar sig i Daimyria, samma värld som både Dale of Merchants-serien och Dawn of Peacemakers. Gå på äventyr med både bekanta och nya djurfolk!

Från 14 år
1-4 spelare
8.3 på Board Game Geek

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 605798164

Aantal keer bekeken 557

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Lands of Galzyr 8.3 på Board Game Geek Sveriges lägsta pris!

Prijs

SEK 769

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 017 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?