Beschrijving

Vertaald door

Alla varor är nya och oanvända.

Mobilkylare för gamers. Håller telefonen kall vid krävande spel.

Tillverkarens beskrivning:

"Ultrasnabb kylning. Konstruerad med de mest högkvalitativa materialen så har Black Shark Funcooler 2 Pro stor kontaktyta och viskande tyst 7-bladsfläkt, som ger omedelbar kylkraft. Vår intelligenta temperaturkontroll hanterar automatiskt fläkthastigheter i på språng.
Temperaturvisning.
Med en levande temperaturdisplay är Black Shark Funcooler 2 Pro byggd för entusiaster. Du kommer att känna och se prestandaökningen.
Ultra-tyst.
Kylarens brusreduceringsdesign gör att du bekvämt kan titta på spel och videor. Det ultratysta rekommenderas också vid röstchatt och direktsändning.
Shark Arsenal. Använd den professionella kylappen för att hantera fläkthastigheter, anpassa belysning, ställa in sömntimers, med mera. Ladda ner appen på iOS eller Android.
Universell kompatibilitet. Byt de medföljande storlekskuddarna så att den passar nästan alla smarta telefoner, oavsett om du spelar på Android eller iOS. Stöder enheter med en bredd på 67–88 mm.
RGB-belysning. Den interna högpresterande fläkten är snabb, men tyst. Anpassa ditt utseende med olika RGB-färger och ljuseffekter."

Item nr. 633242172

Aantal keer bekeken 43

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Do. 13 jun 23:57

[Ny] Telefonkylfläkt för spel, mobil, fläkt, kylare. Nypris 400 kr.

Prijs

SEK 179

Chriskonto

Mjölby, Zweden

5.0

Chriskonto

Geverifieerd

Top verkoper

325 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?