Beschrijving

Vertaald door

Toegevoegd aan artikelbeschrijving 6 mei 21:06

Jag behöver justera upp fraktkostnaden med ytterligare 1kg för att kunna packa på ett bra sätt. Avvakta betalning efter vunnen auktion tills detta är gjort. Det blir 78kr istället med DHL eller Schenker. Jag kan inte ändra detta nu utan måste vänta till avslutad auktion. Ursäkta för detta. Mvh

Farkost Millennium Falcon Kenner 1979. Ej helt komplett saknar bla, kanonen på taket, rampen i botten och de 2 blå ramphållarna. För höger landningsställ bak är två plastdetaljer sönder på ovansidan men båda på undersidan är hela. På vänster landningsställ bak är en plastdetalj/spärr trasig (se bild på skepp bakifrån) Ljudet/motorn fungerar som det ska! (filmklipp:
https://youtu.be/wDzm4OLm_B0?si=iMGExNsXrDvW-Ajp
Se bilder för skick och vad som ingår/saknas.

/////////////////////////////////////

Star Wars-figurer och tillbehör från Kenner i olika skick. Vissa i bra skick, kompletta med vapen och kläder, andra enbart figurer som kan vara lite skavda och slitna.
Önskas fler bilder är det bara att säga till.
Notera att jag inte är någon "samlare" och att det är mina egna figurer sedan jag var liten. De har legat nerpackade sedan 80-talet. Allt original.

Se gärna mina andra annonser på Star Wars då jag säljer hela min samling och erbjuder samfrakt.

Det som visas på bilderna är det som säljs och där framgår även skicket på produkten. Inga återköp accepteras. Tveka inte att fråga (innan vunnen auktion) om ni vill ha ytterligare information!

Betalning önskas inom 3 dagar från vunnen auktion.

For internationell buyers: please contact me in advance if you want an estimation of the shipping fee. It depends on the destination and can differ depending on to which country the shipment is sent. It will be sent traceable with the option to be signed upon arrival with PostNord.

Item nr. 631119568

Aantal keer bekeken 704

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Di. 7 mei 20:49

Star Wars Vintage - Millennium Falcon Kenner 1979

Definitieve prijs

|

SEK 750

Veiling is afgelopen

Henkodamus won de veiling

Mikael_N_Gbg

Kungsbacka, Zweden

5.0

Geverifieerd

79 beoordelingen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?