Beschrijving

Vertaald door

* Spelet är ett begagnat originalspel i bra skick som ligger ien originalask.
* Svensk text och manual.

OBS! Du måste ha The Sims eller The Sims Deluxe Edition för attkunna spela The Sims: Holiday.

The Sims On Holiday och handlar om hur de utbrända små Simmarna åker på semester. Som du säkert förstår är de väl värda en lugn stund efter att ha huserat i miljontals datorer runt om hela världen under snart två års tid.

- The Sims: Hot Date lät dig ta en Sims-individ ur huset ochskicka den till staden för amorösa äventyr, i The Sims On Holidaykommer du att skicka en hel Sims-familj på spännandesemesteräventyr, berättar Jonas Hildeland, produktchef för Maxis iSverige.

Som spelare skickar du dina Simmar till en stor semesterö meddet mest varierande semestermål. Välj på fjällsemester uppe ibergen, sol- och badsemester vid stranden eller i den storaurskogen mellan stranden och bergen. Beachvolley, snowboard, fiskeeller jakt på försvunna skatter är bara några av de aktiviteter somdina Simmar kan roa sig med på semesterön. Expansionen är dessutomladdad med en rad nya sociala situationer samt över 120 nyasemesterföremål att leka med.

Ön är också fylld av vänligt inställd personal som tar hand omvarje tänkbart behov hos dina Simmar. Bli inte rädd om du serkonstigt utklädd personal, det är bara barnvakter som vill varalite extra underhållande.
Dock bör du vara rädd för de ficktjuvar som smyger omkring på de olika semesterorterna. Att bli av med reskassan kan innebära att dina Simmars semester får ett abrupt och tråkigt slut. Men vad vore en semester utan minnen?

Naturligtvis kan dina Simmar köpa en uppsjö av olika souvenirersom till exempel kokosnötsapor, mjukispingviner eller falska antikaföremål. Mindre roliga minnen kan vara matförgiftning ellerregelbundna toalettbesök som kan drabba Simmarna om de inte ärförsiktiga med vad de stoppar i sig.

OBS! Kräver att du har den fulla versionen av The Sims.

Systemkrav:
Win 98/200/XP (Funkar även till många nya datorer.)
Pentium II 450MHz
128MB RAM
1,3 GB HD

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Item nr. 632496814

Aantal keer bekeken 33

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Do. 6 jun 12:04

THE SIMS Holiday / PC spel /<----

Prijs

SEK 54

amanda010101

Lund, Zweden

5.0

Geverifieerd

88 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?