Beschrijving

Vertaald door

Egen design uppsydd i min sömnadsateljé i enbart ett exemplar i denna modell och detta tyg. Tyget är ett lättburet och skrynkelfritt sidentyg som inte är genomskinligt. Modellen är enkel med små holkärmar, lätt formad i midjan och med ett band att knyta om sig om man vill markera midjan men den fungerar lika bra hängande fritt. En bekväm klänning som inte sitter åt någonstans med turkosa band i ärmavslut och i halsringning. Allt som allt är detta en produkt av hög kvalitet som är ett verkligt fynd, så långt från billig massproduktion man kan komma men med ett pris under kedjornas premiumprodukter - trots att den tillverkats i EU i ett enda exemplar.

Modellen fungerar såväl till vardags som fest och de flesta årstider givet tillbehören. Själv slänger jag mina sidenkläder över bikinin till stranden, redo att hamna på en härlig lunch i direkt anslutning.

Ungefärliga mått:
Bystbredd: 98 cm
Längd från axeln : 95cm cm
Höftvidd : 108 cm

According to Caroline designer, tillverkar och säljer klänningar, kimonor och kaftaner, främst i siden. De flesta plaggen är uppsydda i ett enstaka exemplar i min egen ateljé och ibland skapar jag från återanvända material.

Item nr. 632130927

Aantal keer bekeken 57

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Za. 18 mei 11:56

SKRYNKELFRI KLÄNNING I SIDEN / SILKE - HELT UNIK – stl S

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 800

De veiling eindigde zonder biedingen

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer uit dezelfde actie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?