Beschrijving

Vertaald door

TNT som kom april 2023 är en symmetrisk boll som svänger tidigt och jämnt och mycket. Roto själv säger detta om bollen. Tack vare vårt forsknings- och utvecklingsteams obevekliga, hittade vi ännu ett sätt att formulera de mest explosiva benchmarkbollarna i nyare historia. TNT är konstruerad för att skapa mer övergripande vridmoment och ren projektilkraft än all den låga RG-symmetriska bollen före den, och TNT är här för att spränga ställningar och ta namn. Från Torque Sphere Technology inuti Torpex Core till introduktionen av eTrax™ PLUS solid coverstock, det är en stor sannolikhet att den här bollen kommer att få din motståndare att ta skydd och ringa bombgruppen för att få hjälp.

Genom att placera TORQUE SPHERE strax ovanför den inre ekvatorn av TORPEX Core, fann vi att den inte bara skapade den lägsta RG-symmetriska Roto Grip-delen någonsin, utan den skapade också en högre differential som översätts till mer övergripande rörelse och mindre avböjning genom käglorna.

Först introducerades i den pärlformade formen, kände vi att det inte fanns någon bättre tid än nu att släppa loss den solida versionen på denna helt nya skal. Detta överdrag ger mer övergripande grepp och känslighet för friktion än vårt evigt berömda eTrax solid coverstock, och detta skal är fortfarande ett steg ner från vårt superagressiva MicroTrax solid coverstock material. Bottom line, renare genom banans framkant än MicroTrax, men överlag mer aggressiv än eTrax.

Roto Grip som är ett Storm-företag precis som 900 Global numera är. Storm, med sina märken Roto och 900 Global, är idag marknadsledande inom bowlingklotstillverkningen. Storm/Roto/900 Global vinner mest och har de bästa i världen spelarna i sitt stall. Anthony Simonsen, Liz Johnson, Wes Malott, Jason Belmonte, Jesper Svensson, Pete Weber, Martin Larsen mfl. Vid VM var Stormtillverkade klot det överlägset det största.

Denna boll tillhör Grupp 3
Grupp 3 är mediumkloten som passar för de flesta underlag.

Vi delar upp kloten i 6 olika grupper efter deras egenskaper (se nedan). Egenskaper som sen kan förfinas och anpassa med hur man borrar och framförallt justerar ytan. Har du många klot, ha en av var. Har du några ha tex en matt 1 eller 2 för blöta banor, en halvblank 3/4 för normala underlag och en 5/6 för torra banor och spärr.

Grupp 1 är kloten som svänger mest som är för de blötaste underlagen. Asymmetriska ofta solida matta. Svänger mycket, relativt tidigt.
Grupp 2 är kloten som fungerar bäst på de lite blötare underlagen. Ofta asymmetriska lite blankare pearl. Svänger senare.
Grupp 3 är mediumkloten som passar för de flesta underlag.
Grupp 4 är de lugna reaktiva symmetriska blanka klot som fungerar bra på de torrare banorna. Svänger sent och inte så mycket.
Grupp 5 är uretanklot som är vanligast bland tvåhands eller för de kortaste profilerna. Svänger väldigt tidigt och jämnt.
Grupp 6 är kloten som svänger minst, bra på snustorra underlag och bäst som nybörjarboll, vanligaste typen som spärrboll för alla typer av spelare.

Säkert köp från Sveriges största bowling klotshop. Öppet köp och vill du ha hjälp få klotet borrat finns det många sätt även om du skulle vara långt från Malmö. Hör med din klotborrare eller kontakta mig.

Item nr. 632049566

Aantal keer bekeken 322

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Za. 11 mei 19:43

15 lbs TNT Bowling klot Grupp 3 Bowlingklot

Definitieve prijs

|

SEK 1 430

Veiling is afgelopen

jpathipan won de veiling

StrömsBowlingshop

Malmö, Zweden

5.0

StrömsBowlingshop

Bedrijf

Top verkoper

789 beoordelingen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?