Beschrijving

Vertaald door

Ett ljusgult silikonskal från Samsung till en Galaxy S22+, ny i originallådan. Väger 56gr.

Produktbeskrivning Samsung: "Mobilskalet snäpps fast på baksidan av telefonen med perfekt passform och självklart med full åtkomst till alla portar, knappar och funktioner. Sidoknapparna är täckta men markerade med upphöjningar för att du dels lättare ska hitta dem och även ge en bra känsla.

Även kameran på baksidan har fått extra skydd av mjukt och flexibelt silikon. Istället för en stor öppning för hela kamerauppsättningen har Silicone cover ett hål för varje lins. Det nästintill eliminerar risken för repor på kameralinserna.

Skalet bidrar till ett extra skyddslager som skyddar mot stötar, slitage och tappskador. Den supersläta och lena utsidan av skalet ger dig dessutom en helt ny skön känsla när du håller din Samsung Galaxy S22+ i handen."

Skicka ett meddelande om du undrar över någonting!
----------
Välkommen till FernCircle. Nya varor varje dag!


Frakt
: Varan skickas i regel inom 2 arbetsdagar efter betalning. Packning sker omsorgsfullt i återvunna material. Samfrakt av flera köp sker om detta är möjligt.

Efter köpet
: Alla priser anges inklusive moms (6% moms på media, 25% moms på allt annat). Skulle du ha några frågor/funderingar kring köpet eller vara missnöjd med någonting, tveka inte att kontakta mig så försöker vi att lösa det tillsammans. Eftersom FernCircle är en Traderabutik, erbjuder jag 14 dagar öppet köp av varorna. Varorna ska dock vara i det skick du mottog dem, och returfrakten bekostas av köparen.

Item nr. 631941226

Aantal keer bekeken 148

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Za. 25 mei 04:32

Silikonskal Galaxy S22+ (NY) Samsung / Gul / Silicone Cover

Verkocht voor

SEK 52
De advertentie is beëindigd

Verkocht met prijsvoorstel

FernCircle

Vega, Zweden

4.9

FernCircle

Bedrijf

Top verkoper

2 005 beoordelingen

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk