Beschrijving

Vertaald door

Produktbeskrivning:

Extern bastuaggregatstyrning, känslig styrning & väggmonterad design & långtidsanvändning.

En högkvalitativ digital extern bastukontroll med en 9,8 fot temperatursensor för enkel användning. Med hjälp av denna styrenhet kommer du slumpmässigt att ställa in uppvärmningstiden och temperaturen efter dina behov.

- Utmärkt bastukontroll

-Tid och temperatur kan justeras

- temperatursensor

-3-9 KW värmare och installation

Huvuddrag:

- enkel hantering,
Designad med en visuell skärm och knappar för att effektivt använda den externa bastuaggregatets styrenhet. Användning av frontpanelen säkerställer snabba justeringar.

- justerbar tid och temperatur,
Bastuaggregatets styrenhet ger dig 2 lägen. Temperaturen kan justeras för olika uppvärmningstider för att skapa en varm bastu.

-9,8 fot temperatursensor,
Produkten ger en värmebeständig och känslig temperatursensor för att övervaka bastun när som helst. Dessutom spelar överhettningsskydd också en säkerhetsroll.

- bred kompatibilitet,
Att välja rätt storlek bastu hjälper till att uppnå den perfekta värmeeffekten. Produkten är kompatibel med 3-9KW spisar.

- monterad på väggen,
Den externa termostaten har en väggmonterad design som går snabbt att ställa in, vilket sparar arbete, tid och utrymme.

-Brett utbud av applikationer,
Högteknologisk bastukontroll, vanligen använd i kommersiella bastur och hemmabastur. Med denna produkt kommer du att njuta av en avkopplande bastuupplevelse.

Produktspecifikationer:

Arbetsspänning: 380-415V
Effekt: 3-9 kW
Gäller (bastuspis): 3-9 KW
Temperaturområde: 104-221°F/40-105°C
Ljuseffekt: Max.60W
Objektets mått (L x B x H): 9,6 x 8,3 x 3 tum / 24,4 x 21,2 x 7,8 cm
Artikelvikt: 5,1 lbs/2,3 kg

Paket innehåll:

1 x bastukontroll
1 x temperaturgivare
1 x Användarmanual
1 x monteringssats

Funktioner och detaljer:

-Utmärkt bastukontroll: Arbetsspänning: 380-415 V; Stödljuseffekt: Max.60W. Denna externa bastuaggregatskontroller är gjord av högteknologisk spånskiva och idealisk elektronik för exakt kontroll av bastutemperaturintervallet från 104 till 221 °F (40-105 °C).

Obs: Välj rätt bastuaggregat och rumsutrymme för bättre temperatur.

-Tid- och temperaturjustering: Utrustad med energibesparande design ger denna smarta bastuaggregatskontroller dig 2 lägen för tidsinställning. Läge A: 4 timmars uppvärmning + 8 timmars förvärmning. Läge B: 12 ??timmar konstant temperatur. Enkel hantering via skärmen och knapparna på panelen. Du kan också slå på/stänga av rumsbelysningen genom den.

-Temperatursensor: Denna externa kontroller inkluderar en 9,8 fot (3 m) lång känslig kopparkabel. Lämna metallsonden i din bastu så att sensorn övervakar temperaturen hela tiden. Det är bekvämt att justera värmeeffekten.

-3-9KW värmare och installation: lämplig för 3-9KW bastuvärmeugn. Denna externa temperaturregulator är säker och snabb att använda. Installera den väggmonterade bastukontrollen utanför bastun för att garantera säkerheten. Överhettningsskydd: När temperaturen når det inställda värdet kommer regulatorn automatiskt att stängas av.

-Brett användningsscenarion: Denna digitala displaykontroller är ett utmärkt val för användning med bastuaggregat. Perfekt för kommersiellt och hushållsbruk som spa-center, resorter och hemmabastur.

Item nr. 632632035

Aantal keer bekeken 45

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Vr. 7 jun 20:41

Extern bastuvärmare kontroller, justerbar tid och temperatur,bred kompatibilitet

Prijs

SEK 1 139

Eindigt in

funstation4u

Sundbyberg, Zweden

4.9

funstation4u

Geverifieerd

Top verkoper

320 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?