Beschrijving

Vertaald door

Super clean arch topp gura (fattigmans Gibson L5 sägs det ) men är faktiskt en fantastisk välgjord gitarr tillverkad i korea i början på 1990 talet o står mycket bra för sig själv låter underbart o börjar bli mycket svåra att få tag i!

Har nu stått ospelad alldeles för länge nu o behöver en ny ägare. Som sagt helt felfri dvs Inga dings eller sprickor,all elektronik är perfekt o allt är på plats. Låter grymt bra!

Denna J-6 gitarr har ett upphöjt svart plectrumskydd på en inbunden 3,75 tum djup ihålig kropp med lönn bak och sidor och en välvd gran topp med två f-hål som låter ut ljust och klart. Lönnhalsen har en greppbräda i rosenträ med 20 band och rektangulära abalone-inlägg toppad med ett bunden blackface headstock med en abalone diamant "W" logotyp inlägg och Grover tuners. De två Washburn humbucker-pickuperna styrs av två volym- och två tonknappar och en trevägsväljare. Gitarren har en justerbar tune-o-matic floating sadel och med en metall "W" trapets tail i guld hårdvara. Halsen är rak o fin..

endast avhämtning

Länkar om guran här;
https://www.youtube.com/watch?v=OOwou-Lcg9c
https://www.youtube.com/watch?v=d49PnofmIEk

Item nr. 632 106 025

Aantal keer bekeken 148

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Di. 7 mei 15:09

Washburn J6 sunburst 1990s montgomery arch topp i kanonskick

Prijs

SEK 7 900
De advertentie is beëindigd

mepito

Stockholm, Zweden

5.0

mepito

Geverifieerd

Top verkoper

300 beoordelingen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk