Beschrijving

Vertaald door

Apple iPod Hi-Fi är en stereoanläggning som utvecklades av Apple Inc. Den lanserades i början av 2006 och var till skillnad från de flesta andra stereoanläggningar inte utrustad med någon cd-spelare, kassettbandspelare eller radio. Tanken var i stället att man skulle spela sin musik genom att placera en iPod i dockningsstationen på ovansidan av iPod Hi-Fi. Det finns också en linjeingång på baksidan.

Åtta adaptrar till de iPod med klickhjul som passade vid lanseringen inkluderas. Den är testad med en iPod 5:e generationen – även känd som iPod med video – 60 GB, som visas på bilderna, denna medföljer EJ.

Batteriet till fjärrkontrollen är nybytt, batterier till själva iPod Hi-Fi medföljer ej.

Gott skick och full funktion, men den vita plasten är något gulnad och det finns en del märken och repor. Förpackning och allt förpackningsmaterial medföljer. Skickas i ytteremballage för att skydda förpackningen.

Det bör ha följt med en bruksanvisning som jag tyvärr inte har lyckats hitta ännu. Dyker den upp kan jag skicka den i efterhand, men räkna inte med det. Den finns i alla fall för nedladdning här.
https://support.apple.com/en-us/docs/ipod/130879

Item nr. 632283141

Aantal keer bekeken 720

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Zo. 19 mei 16:17

Vintage Apple iPod Hi-Fi, modell A1121 i originalförpackning, 2006

Definitieve prijs

|

SEK 1 464

Veiling is afgelopen

MacAlle won de veiling

matsr8

Göteborg, Zweden

5.0

Geverifieerd

55 beoordelingen

Meer uit dezelfde actie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?