Beschrijving

Vertaald door

Shoot 'Em Up / Little Odessa
Dvd-film i nyskick.
Filmen har UTGÅTT.
Filmen har svensk textning.

Samlings-DVD med filmerna "Shoot 'Em Up" och "Little Odessa".

SHOOT ?EM UP

?Shoot 'Em Up? är en fartfylld actionthriller, en rapp katt-och-råtta-lek från första till sista scenen.

På en sjaskig bakgata skjuter Mr Smith ? en attraktiv och farlig man ? ihjäl tre beväpnade män samtidigt som han hjälper en kvinna som håller på att föda barn. Han försöker rädda kvinnan undan våldsmännen men misslyckas. När han jagat våldsmännen på flykten och försöker ta hand om det nyfödda barnet upptäcker han precis det som han inte vill upptäcka ? ett kulhål i den nyblivna mammans huvud. Smith har ingen aning om vad som pågår, men han vittrar fara? Det han precis varit med om är bara början. Smith tar hand om det nyfödda barnet och beger sig till det godhjärtade fnasket DQ som hjälper honom att ta hand om barnet. Trots att DQ inte är säker på att hon kan lita på Smith ansluter hon sig till honom i jakten på hjärnan bakom attentatet mot den födande kvinnan. Jakten tar dem till en plats som är alldeles för vidrig för att man ens ska kunna föreställa sig den: i hjärtat av stan upptäcker Smith och DQ vad som bara kan kallas för en babyfabrik? Bland de rika och mäktiga i stan finns en marknad för benmärg och spädbarnen är de som ska leverera ?varan? som ?försäljarna? är i behov av.

LITTLE ODESSA
?Little Odessa? berättar om två bröder, varav den äldre av dem, Joshua (Tim Roth), är en kallblodig torped som återvänder till sina barndomstrakter i lilla Odessa för att genomföra ett av sina ljusskygga uppdrag. Väl där konfronteras han med det oundvikliga, att stå till svars för sin familj som han lämnat bakom sig. Den sociala interaktionen med hans yngre bror (spelad av Edward Furlong), hans döende mor och hans hårdnackade far får hans torpedimage att rasera bit för bit.

Kolla gärna mina övriga annonser. Jag har många filmer som utgått.

- Betalning till mitt konto senast 3 dagar efter köp eller att man hör av sig innan köpet och berättar när man kan betala.

- Alltid nöjd-kund-garanti och funktionsgaranti.

- Snabb leverans.

- God service och kommunikation.

- Självklart samfrakt vid köp av flera objekt.

På ordrar för minst 700kr är frakten alltid gratis.

The shipping cost of the ad is for Swedish residents. It is more expensive to ship overseas. The shipping cost which is in the order confirmation must therefore be adjusted accordingly for foreign customers.

Item nr. 307257526

Aantal keer bekeken 934

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Shoot 'Em Up / Little Odessa (2-disc) - Nyskick - UTGÅTT

Prijs

SEK 129

Ravenpaul

Gävle, Zweden

5.0

Ravenpaul

Geverifieerd

Top verkoper

7 597 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?