Beschrijving

Vertaald door

HALLOWEEN H20:

20 år har gått sedan de mardrömslika händelserna när Laurie Strode attackerades och flera av hennes vänner mördades av hennes bror Michael Myers. Nu lever Laurie under ny identitet som rektor för en privatskola i Kalifornien, men skräcken lever fortfarande kvar i Lauries medvetande. Mardrömmarna återkommer ständigt och hon har problem med både alkoholen och 17-årige sonen John som är elev på skolan.


När allhelgonahelgen kommer och eleverna reser bort stannar Laurie kvar på skolan tillsammans med sin älskare och kollega Will. Men det går snart upp för Laurie att de inte är ensamma. Hennes värsta farhågor har besannats ? Michael Myers har återvänt för den slutliga uppgörelsen. För ondskan dör aldrig. Den har bara vilat, i 20 år.

  • "...ett krypande obehag fram till det svettiga slutet. Starka nerver krävs." SVT/Text-TV
  • ?Det här är en klassisk skräckfilm!? Frida
  • ?Välgjord uppföljare för skräckfilmsfantasten.? Barometern
SINCE YOU'VE BEEN GONE
Det är hans 10-årsjubileum gymnasiet återförening och kämpar läkare Kevin MacEldowney (Philip Rayburn Smith) är orolig för att om han deltar kommer han ansikte mot ansikte med mobbaren som förnedrade honom vid sin examen. Men efter en viss övertalning av sin fru Mollie och deras homosexuella vän Zane, beslutar Kevin att delta, och till hans förvåning visar klass 87 att vara ett gäng människor som inte är mindre förvirrade och trassliga än han själv. Regisserad av "Friends" -stjärnan David Schwimmer (som också framträder som klasspresident) innehåller filmerna komos från sådana som Molly Ringwald, Marisa Tomei, Jerry Springer, Jennifer Gray, Rachel Griffiths och Liev Schreiber.

Dessa 2 st DVD Filmer har Svensk Textning
SE BILD

Item nr. 605006498

Aantal keer bekeken 154

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

HALLOWEEN H20 + SINCE YOU'VE BEEN GONE (JAMIE LEE CURTIS,DAVID SCHWIMMER) DVD

Prijs

SEK 45

Trollet 74

Katrineholm, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

5 696 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?