Beschrijving

Vertaald door

Used but works fine. Have replaced due to standardization of all of my home thermostats to same model.

DEVIreg Smart golvvärmetermostat vit
Tillv. Artnr: 140F1141
EAN-nummer: 5703466239636

DEVIreg Smart Golvvärmetermostat är en helt ny termostat från Devi. Den fyrkantiga pekskärmens diskreta och tidlösa design gör att Devireg Smart smälter in perfekt i all modern heminredning. Termostaten finns i 3 olika färger, svart, vit och Exxact-vit. Tunn och elegant design som passar alla ramar med 55x55-uttag, exempelvis ELKO, Trend, Jussi, Gira Esprit, Schneider Exxact. Passar nästan alla ramar och givare på markanden och kan enkelt integreras i befintligt system.

DEVIreg Smart Golvvärmetermostat styrs direkt i din mobiltelefon genom DEVIsmart-appen och WiFi som förvandlar din mobiltelefon till en fjärrkotroll som kan styra golvvärmen oavsett var i världen du befinner dig. Denna smarta appfunktion gör att du kan schemalägga din golvvärme på nolltid och både sänka dina energikostnader och få en perfekt temperatur. DEVIreg™ Smart-termostaten anpassar sig till och med efter dina vanor och lär sig när värmen ska slås på och stängas av. Termostaten kräver appen DEVIreg™ Smart för att styras.

Termostaten har flera smarta funktioner, vädringsfunktionen i termostaten upptäcker öppna fönster och stänger då automatiskt av golvvärmen, semesterläge finns i termostaten, termostaten kan kommunicera med upp till två mobila enheter samtidigt och kan parkopplas med upp till 10 mobila enheter med DEVIsmart™-appen. Marknadens smartaste och snyggaste styrenhet!

Kombatibel med följande avkänningsenheter:
NTC 6,8 kOhm vid 25 °C
NTC 10 kOhm vid 25 °C
NTC 12 kOhm vid 25 °C
NTC 15 kOhm vid 25 °C
NTC 33 kOhm vid 25 °C
NTC 47 kOhm vid 25 °C

Item nr. 638 387 175

Aantal keer bekeken 72

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Vr. 12 jul 07:49

DEVIreg Smart Golvvärmetermostat / thermostat

Verkocht voor

SEK 845
De advertentie is beëindigd

Verkocht met prijsvoorstel

joshr

Lund, Zweden

Geverifieerd

298 beoordelingen