Beschrijving

Vertaald door

Nätverksboken - om mötets möjligheter av Johan Wallmark, Gunnar Forsberg (red.)

Format: Häftad
Språk: Svenska
Utgiven: 1998, 1:a upplagan
Förlag: Liber
Sidor: 288 st
ISBN: 9789147048908

Nätverksboken är en unik handbok i konsten att bedriva nätverksarbete. Den är värdefull både som lärobok för metoden och som introduktion för den som med hjälp av nätverk önskar hitta lösningar på mellanmänskliga problem.

Boken ger en bred beskrivning av de olika sätt nätverksperspektivet tillämpas i vård och behandling i Sverige. De två dominerande skolorna när det gäller processorienterade nätverksmöten, ”spiralistiska” respektive ”dialogiska” möten, beskrivs liksom de nya metoder som språksystemiska förståelsesätt medfört. Nätverksmöten i psykiatriska sammanhang och familjerådslag behandlas också.

Skick
Fint läst skick

Om författarna
Huvudredaktörer för boken är Gunnar Forsberg och Johan Wallmark. Båda är familje- och nätverksterapeuter med lång erfarenhet av psykosocialt förändringsarbete i sociala nätverk.

Betalning
Betalning ska ske inom 3 dagar efter avslutad auktion. Om du behöver invänta lön, barnbidrag, pension m.m. så hör gärna av dig.

Frakt
Se gärna mina andra auktioner, jag samfraktar gärna. Vid fler vunna auktioner skriv till mig så väger jag alla varor och ser vad frakten blir innan betalning.

Leverans
Packas noga och skickas spårbart. Ansvarar ej för postens slarv. Varan skickas inom 3 arbetsdagar efter betalning. Erbjuder avhämtning om du vill slippa fraktkostnad.

Item nr. 633661186

Aantal keer bekeken 14

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Di. 18 jun 21:10

Nätverksboken - om mötets möjligheter av Johan Wallmark, Gunnar Forsberg (red.)

Prijs

SEK 100

Tillvarataga

Vällingby, Zweden

5.0

Tillvarataga

Geverifieerd

Top verkoper

250 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?