Beschrijving

Vertaald door

C:a 150 st äldre men de flesta oanvända, i originalkartong (första bilden). Zooma in i bilden för att se vilka typer m.m. som finns (klicka på bilden för att få den "stor", högerklicka i den visade bilden, välj "öppna bild i ny flik" och klicka på den så visas den i mycket bättre upplösning). Jag har inte kollat att det ligger rätt rör i alla kartonger, men de jag stickprovskollat har stämt.

Utöver detta en kartong med mer eller mindre begagnade (men i huvudsak fungerande) rör, plockade från främst TV/radioapparater (andra bilden). Använde dessa "plockade" som ersättare för trasiga rör i äldre färgTV (tidigt 70-tal) när man var för snål (eller ekonomisk ?) för att sätta dit ett nytt rör.

Många av rören är fortfarande gångbara i vissa audioförstärkare. Eller lägg upp ett förråd för att kunna reparera nostalgi-TV. Ingen funktionsgaranti, tänk på det när du lägger bud.

Endast avhämtning
. Jag har skickat rör förr, och det är svårt att packa dem så de överlever t ex PostNords behandling, så det är tyvärr ingen idé att be mig överväga att skicka dem.

Item nr. 633025001

Aantal keer bekeken 341

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Zo. 19 mei 20:17

Diverse rör, Radio/TV/Audio

Definitieve prijs

|

SEK 875

Veiling is afgelopen

SNIXAS won de veiling

Ingper

Bankeryd, Zweden

Geverifieerd

353 beoordelingen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?