Beschrijving

Vertaald door

AKG K551 är optimerade för en omslutande ljudupplevelse och långvarig komfort. Dessa referenshörlurar har ett 50 mm element vid varje öra och använder Real Image Engineering-teknik för att skapa en mycket realistisk ljudmiljö med en verklig känsla av rymd. AKG K551-hörlurarna är lätta och bekväma och har en otrolig passiv bruseliminering som läcker extremt lite ljud vilket ser till att du kan leva ostört i din ljudupplevelse i timtal.

K551-hörlurarnas omslutande design ger utökad passiv bullerreducering och extremt lågt ljudläckage, samtidigt som du med en in-line mikrofon kan besvara samtal från din iPhone lika lätt som du lyssnar på en låt. Med stora öronkåpor och ett lätt huvudband, erbjuder dessa snygga och bärbara K551-hörlurar timmar av bekvämt, kontinuerligt lyssnade och låter dig ta med dig ditt AKG-studiokvalitetsljud vart du än går. När du inte använder hörlurarna, blir det tack vare en 2D-vikmekanism enkelt att förvara eller transportera dem. Hörlurarnas klassiska sofistikerade design visar att dessa imponerande hörlurar inte endast utformats för öronen. Ditt privata omslutande ljud väntar på dig.


Funktionstestad. Bygeldyna och öronkuddar utbytta. Har en spricka, se bild.

Har ni frågor eller särskilda önskemål (t.ex. om frakt) så är det bara att ta kontakt via Tradera. Kolla också gärna mina andra auktioner för samfrakt!

Och om auktionen slutar utan köpare är ni välkomna att ge ett prisförslag! (Skambud är OK!)

Item nr. 632338184

Aantal keer bekeken 303

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Zo. 19 mei 20:34

AKG K551

Definitieve prijs

|

SEK 265

Veiling is afgelopen

MLA1 won de veiling

Sceleris

Älvsbyn, Zweden

5.0

Sceleris

Geverifieerd

Top verkoper

163 beoordelingen

Meer uit dezelfde categorie

Meer uit dezelfde actie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?