Beschrijving

Vertaald door

Säljer här ett par oxford brogue från Salvatore Ferragamos Tramezza linje. Skorna är i cognac färg och har storlek Ferragamo 8.5E, vilket är EU 42.5 enligt Farragamos sizeguide för Tramezza skor

Tramezza är Salvatore Ferragamos premium linje och kvaliten på skorna, speciellt lädret är bland de bättre jag har sett. Namnet Tramezza kommer från Ferragamos unika tillverkningsprocess, besök gärna deras hemsida för mer information.

Skicket på skorna är utomordentligt (se bilderna för bedömning). Det enda som man kan anmärka på är att det finns en mycket liten skavank på högra skons utsida vid sulkanten (som nästan är omöjlig att upptäcka). De har blivit använda max 10 gånger, yttersulorna har fortfarande kvar delar av sin vita finish.

Köpte dessa på vinst eller förlust och de visade sig vara åtminstone 1/2 storlek för små. För referens så har jag 9 uk i de flesta brittiska dress shoes, 8.5 i Santoni goodyear (jag utgick från att de hade samma storlek som Santoni). Dessa skulle passa utmärkt för de som generellt har 8 till 8.5 uk i brittiska dress shoes.

Skorna säljs med tillhörande skobox och skopåse

Ifall du vill ha fler bilder eller har frågor är du välkommen att höra av dig.

Item nr. 634211071

Aantal keer bekeken 309

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Di. 25 jun 18:33

Salvatore Ferragamo Tramezza, Oxford brogue, Cognac, 8.5E (EU 42.5)

Prijs

SEK 3 990

Alfacius

Göteborg, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

162 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk