Beschrijving

Vertaald door

Ord pris ca 1500

Yttermaterial
Det ser ut som läder, men det är en mycket robust och mikrofiberväv, som både är enkel att vårda, samt vatten- och smutsavvisande.

Bounce mellansula

Till skillnad från vanliga PU-Zwischensohlen är i PU-material på BOUNCE mellansula en betydligt större antal små luftblåsor. Dessa ger optimal dämpning av hela foten och tar samtidigt en tydlig viktminskning.

Duo-PU-sula
Slitstark, robust och ändå flexibel - den här sula går och går och går… profilen ger högt halkmotstånd, även på våta ytor. Den genomskinliga sulmaterial är perfekt för arbete på ömtåliga golv.

Evercushion® pro ESD
Det mjuka PU-material denna innersula ger optimal dämpning från uppstår till slutet av rörelse och avlastar så att zoner. Fina Perforationen i den främre sohlenbereich ger en bra ventilation. Elektrostatiska urladdningar från kroppen. avleds

FAP®-trampskydd
En flexibel trampskydd av keramikbelagda fibrer skyddar fötterna helt mot inträngande föremål och stöder ändå flexibiliteten hos skon.

Stålhätta
Stålhätta med stor tåfrihet för mer komfort.

Yttermaterial
Det ser ut som läder, men det är en mycket robust och mikrofiberväv, som både är enkel att vårda, samt vatten- och smutsavvisande.

Item nr. 634 159 713

Aantal keer bekeken 67

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Di. 25 jun 09:06

Nya Puma arbetsskor

Prijs

SEK 750

Eindigt in

PelleWedenmark

Mölnlycke, Zweden

Geverifieerd

1 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk