Beschrijving

Vertaald door

Toegevoegd aan artikelbeschrijving 7 mei 12:41

Kan skicka bild på insidan av skivan, om nån vill se reporna

OBS: bilderna är stulna från en annan annons - men vem bryr sig, det är samma sak ni budar på, ingen skillnad - jag har lite problem då jag nyligen tappat bort min telefon och inte kan ta bilder..

Köpte det här spelet här på Tradera för ca-- hmm...kanske 16 år sän...tror jag ropade hem det för 600kr, då.. Sän dess har det legat i ett ovärmt förråd i många år - hittade den idag..

OCH, när jag kollade på skivan så såg insidan på skivan lite flammigt ut, svårt att förklara, men nått som om det vora imma på det svarta - SÅ, jag tog en sån där städ-servet, du vet såna man tar ut en-å-en ur en plast förpackning, så dom håller sig fuktiga med nått medel på..

OCH, när jag torkade av skivan med trasan så lämnade det massa fin-fina repor på ytan, det flammiga försvann, men - så jag säger inte att denna skivan är MINT - men jag skulle gissa att den FUNKAR!

Men det var lite av en bummer att det blev en massa små-repor - inga djupa repor, men fina repor liksom...kanske mest är ett problem för den analiska och kan ses som en pettitess, för jag gissar att den spelar fin-fint, ändå..

Item nr. 632109390

Aantal keer bekeken 187

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Do. 9 mei 19:21

DISCWORLD NOIR - SONY PLAYSTATION 1 2 PS1 PS2

Definitieve prijs

|

SEK 315

Veiling is afgelopen

PalmIsland won de veiling

Susanluvan

Sundsvall, Zweden

5.0

Susanluvan

Geverifieerd

Top verkoper

588 beoordelingen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk