Beschrijving

Vertaald door

Hur skulle James Bond göra? Det är en fråga du kommer att ställas inför mer än en gång i det nya James Bond 007: Everything or Nothing, där världens bästa agent återvänder till spelens värld för femte gången. Först gäller det att tänka som Bond genom att använda dig av spionage, taktisk skicklighet och tekniska manicker från Q:s laboratorium. Sen gäller det att agera som Bond genom hans starka fysik, smarta intellekt och modiga personlighet. Till slut kommer du att uppleva och se de två ovanstående momenten i tredjepersonsperspektivet som ger dig en filmkänsla som bar kan upplevas i James Bonds värld.

I det nya spelet återvänder Pierce Brosnan som cyberscannad Bond och denna gång kommer även rösten från Bond-skådisen. Dessutom innehåller spelet ett gäng nya Bondbrudar och ett knippe riktigt elaka Bondskurkar. Spelet kommer att ta dig till så skillda destinationer som Konungarnas Dal i Egypten och de franska kvarteren i New Orleans. I spelet gäller det som sagt att både tänka och agera som James Bond och du kommer att ställas inför en rad olika val som kräver snabba beslut. När det kommer till strid kan du som Bond välja att lösa situationen på en rad olika sätt. Antingen använder du klassiskt handgemäng eller så väljer du att använda objekt som finns i Bonds omgivning eller någon av de olika manicker och vapen du fått från Q:s laboratorium. När du väl blivit varm i kläderna kommer du att använda alla dessa möjligheter samtidigt för att effektivt lösa olika situationer. Andra nyheter i spelet är till exempel att man kan spela två spelare tillsammans eller fyra spelare mot varandra i arena-läge. Allt utspelar sig i vackra, detaljerade och avancerade 3D miljöer i nytt tredjepersonsperspektiv.

Nyckelfunktioner/Fakta

Nytt tredjepersonsperspektiv som visar Pierce Brosnan som James Bond.
Spelets uppdrag går att lösa på flera olika sätt. Välj på att använda maskering, smygtaktik, avledning av uppmärksamhet, snabba bilar, effektiva vapen eller högteknologidska manicker för att lösa uppdragen. Löser du din uppgift på äkta Bond-manér kommer du att belönas med extra poäng.
Nytt slagsmålsläge där du kan använda saker i omgivningen som till exempel stolar, bord, flaskor, verktyg med mera.

Nyskriven story som kastar dig in i Bonds universum komplett med klassiska skurkar, exotiska platser, vackra kvinnor, snabba bilar och en hel arsenal av högteknologiska manicker.

Uppdragen utspelas över hela världen och som Bond kommer du bland annat att besöka de franska kvarteren i New Orleans, ett bergsfort i Peru, en hemlig plats i egypten och Röda Torget i Moskva.

Mjuka övergångar mellan att Bond rör sig till fots till att använda bilar, motorcyklar, helikoptrar och pansarvagnar.

Över 20 vapen och manicker står till ditt förfogande för att rädda världen.
Nytt tredjepersons multispelarläge inklusive två-spelar samarbete och fyra-spelars arenakamp.
SE BILD

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enl. lag om distansavtal utanför affärslokal när du handlar av oss.
Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom en vecka efter mottagen retur.
Vid köp av nya inplastade produkter så gäller ångerrätten endast vid obruten förpackning.

Item nr. 620718239

Aantal keer bekeken 128

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

JAMES BOND 007 EVERYTHING OR NOTHING - PLAYSTATION 2 - KOMPLETT

Prijs

SEK 85

ghost 64

Katrineholm, Zweden

5.0

Bedrijf

Top verkoper

20 856 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?