Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Lätta spaningsenheter, Pathfinder Teams är deras befälhavares ögon och öron på ett sätt som ingen drönare ännu kan efterlikna. En Pathfinders främsta roll är inte att engagera fienden, utan istället att agera före sina kamrater, nära sin fiende, för att exakt scouta fienden.

Det finns 10 Pathfinders i detta kit, och de kan byggas på en mängd olika sätt – det finns olika benalternativ, för att knäböja, huka eller stå, såväl som olika huvudalternativ. De har lättare recon-rustning, som täcker överkropp, axlar, knän och armbågar, och de bär liknande långa, eleganta hjälmar som Fire Warriors. De kan bära ett urval av vapen inklusive pulskarbiner, rälsgevär och jongevär. Satsen innehåller en enorm Recon Drone, som kan monteras på en Devilfish-tank (ingår ej), och som kommer beväpnad med en sprängkanon. Boxsetet har också en pulsacceleratordrönare, med en fyrfasad enhet under den cirkulära skivan, och Grav-inhibitor-drönaren som har en klot under.

Denna flerdelade plastsats innehåller 137 komponenter för att göra 10 T'au Pathfinders, en Pulse Accelerator Drone, en Grav-inhibitor Drone och en Recon Drone.

Dessa kit levereras omålade och kräver montering - vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Paints.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 533078271

Aantal keer bekeken 1 432

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Warhammer 40 000 Tau Empire Commander 2 Citadel Miniatures

Prijs

SEK 379

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 028 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?