Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Da Kunnin’ Krew och Xandires Truthseekers är redo att flytta ut ur Harrowdeeps djupa djup och fördjupa sig i avgrunden Nethermaze. Ursprungligen tillgängligt i Warhammer Underworlds: Harrowdeep Core Set, detta kit innehåller miniatyrerna och fighter-korten för båda krigsbanden, samt en komplett Rivals-lek med 32 kort för varje. Det är ett fantastiskt sätt att utöka din samling med två roliga krigsband – och du kan till och med lägga till miniatyrerna till dina Warhammer Age of Sigmar-arméer.

Detta set innehåller:

– Det kompletta Xandires Truthseekers-krigsbandet – ett gäng Thunderstrike pansarklädda Stormcast Eternals och deras aetherwing-kamrat, som ger sig ut i Ulgus mörker på ett uppdrag från Sigmar själv. Bygg ditt krigsband med de fyra push-fit plastmodellerna, gjutna i blå plast för att säkerställa att de sticker ut även om de är omålade, plus fighter-kort och en 32-korts Rivals-formatlek så att du kan börja spela direkt
– Det kompletta Da Kunnin' Krew-krigsbandet – ett gäng lömska, mördande grönskinn från Ghurs träsk som siktar på att göra anspråk på Harrowdeeps mörka, fuktiga hörn. Bygg ditt krigsband med de fem push-fit plastmodellerna, gjutna i mörkgrön plast och bygg dina kortlekar med fighter-kort och en 32-korts lek i Rivals-format för att fastna i så snart som möjligt

Denna låda innehåller push-fit miniatyrer som levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att använda Citadel-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 559476649

Aantal keer bekeken 1 410

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! RIvals of Harrowdeep Warhammer Underworlds Nethermaze

Prijs

SEK 549

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 016 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?