Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Beast-spetten Killbow är en grym ballista med ett syfte – att döda de största bestarna med brutal effektivitet. Bemannad av Kruleboyz, handplockade för sin skicklighet med avståndsvapen, kan dödbågen störta även de mest robusta monster.

På slagfältet kommer en Killbow-besättning med Beast-spett att välja ut det största målet de kan hitta och få ner det med en störtflod av vilda, fallfärdiga bultar. Orruk-skytten bär en tarmplåt som visar Kragnos med ena ögat stängt, som om han siktade på sig själv, medan förhastade grots mobbar varandra mellan omladdningarna. Detta missformade belägringsvapen är det perfekta avståndstillskottet till alla Orruk Warclans arméer.

Detta 28-delade push-fit kit bygger en enda Beast-spett Killbow, komplett med besättning, den kommer med en 90 mm oval bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 561642564

Aantal keer bekeken 1 081

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Beast-Skewer Killbow Orruk Warclans Gutrippaz

Prijs

SEK 219
De advertentie is beëindigd

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 070 beoordelingen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk