Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Fjodor Karamazov är en inkvisitor av Ordo Hereticus, och även i dessa oförlåtande led skulle en mer kompromisslös och hänsynslös individ vara svår att hitta. Under loppet av en karriär som sträcker sig över nästan två århundraden har Karamazov sprängt ett spår av blod och eld från ena sidan av galaxen till den andra. Oavsett om det är i jakten på en kampanj eller kätteri, leder Karamazov oundvikligen sina undersåtar från sin Throne of Judgement, en uråldrig promenadkatedral som ökar sin egen styrka och kraft. Oavsett om det sker genom multi-melta, kraftsvärd eller orbital bombardemang, kommer inkvisitor Karamazov att skicka ut kejsarens fiender med liten fördröjning och utan medkänsla.

Denna förpackning innehåller Inquisitor Karamazov - ett fint detaljerat hartsgjutpaket som kommer i 25 komponenter och levereras med en 60 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering - vi rekommenderar att du använder Citadel Super Glue och Citadel Paints.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 571223426

Aantal keer bekeken 555

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Inquisitor Karamazov Warhammer 40 000

Prijs

SEK 479

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 033 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?