Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Grinkrak den store leder sin Looncourt in i mörkret under Gnarlwood. Hans Loonknights är en unik ras av grot - övertygad av Grinkraks rörande retorik (och några klokt tillämpade psykoaktiva svampar) om att de verkligen är formidabla krigare. Deras kung uppmuntrar dem i denna villfarelse och ger dem uppdrag som de, mirakulöst nog, ibland överlever. Snorbo låter laddningen på sin sportrumpet, och skickar både Pokin' Snark och Grib, Da Wonky Lance, på väg mot sina fiender. Squiggly best-missiler seglar över huvudet när de kolliderar med sina fiender, avfyrade av Skolko och Pronk, medan Pointy Burk och Moonface Nagz kommer upp bakåt, ivriga efter ärans skräp.

Grinkrak och hans Looncourt är ett minst sagt ovanligt krigsband. De väger in på sju modeller och är ett av de största krigsbanden i spelet, vilket gör dem idealiska för styrelsekontroll och överväldigande av din motståndare. Genom att utföra uppdrag - mål som är unika för detta krigsband - kan fighters tjäna äropoäng och bli inspirerade på samma gång. Det här setet innehåller ett komplett Rivals-däck att använda direkt ur lådan, och alla modellerna är lätta att bygga - så att du kan spela snabbt och snyggt.

Detta set innehåller:
- 7x push-fit Grinkrak's Looncourt miniatyrer - inget lim krävs för att montera, gjuten i dyster grön plast för att sticka ut även om den är omålad

- 7x dubbelsidiga fighter-kort, ett för varje krigare i krigsbandet – Grinkrak the Great, Snorbo da Spore, Pokin’ Snark, Pointy Burk, Moonface Nagz, Skolko och Pronk, och Grib, da Wonky Lance

- 1x Grinkrak's Looncourt Warband Background / Rivals Deck Card

En 32-korts Rivals-lek som består av:
- 12x Grinkraks Looncourt objektiva kort
- 10x Grinkraks Looncourt-gambitkort
- 10x Grinkrak’s Looncourt uppgraderingskort

Miniatyrer i denna låda levereras omålade och kräver montering - vi rekommenderar att du använder Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 578360436

Aantal keer bekeken 842

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Grinkrak's Looncourt Warhammer Underworlds: Gnarlwood Games Workshop

Prijs

SEK 309

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 016 beoordelingen

Lees recensies

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?