Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Typhon är uppkallad efter det "stora odjuret" i Terran-myten och lever upp till sin namne i ren brutal styrka. Denna tunga stridsvagn delar ett grundläggande chassi med Spartan Assault Tank och fungerar som en mobil vapenplattform med tillräckligt med kraft för att manövrera ett enda massivt stycke belägringsartilleri – dreadhammerkanonen. Typhon skapades för att möta kraven från Primarch Perturabo från Iron Warriors, som sökte en krigsmotor som snabbt kunde distribuera sådan fästningsbrytande eldkraft till stridslinjen tillsammans med sina legionärer. Även om den inte är subtil i designen är dess överväldigande effektivitet obestridlig.

Denna flerdelade plastsats bygger en Typhon Heavy Siege Tank, en pansarstridsvagn med en riktigt massiv kanon. Det här formidabla fordonets primära beväpning är belägringskanonen för dreadhammer, ett vapen monterat på mittlinjen som kan spräcka bunkrar, slå sönder fiendens motorer och bryta hela trupper. Förutom huvudpistolen har Typhon också ett par sponsonvapen - ditt val av tunga bolters, tunga flamers, lascannons eller volkite culverins. Både belägringskanonen och sponsonerna kan monteras utan lim, vilket gör att du kan justera deras placering mitt i striden.

Satsen innehåller också komponenter för att uppgradera Typhon Heavy Siege Tank med ett tappmonterat vapen - en förödelsekastare, tung bolter, tung flamer, multi-melta eller ett kombivapen med fem konfigurationer (bolter, flamer, melta, plasma, eller volkite) – såväl som en strålkastare, en jakt-mördarmissil och ett antal kosmetiska alternativ, såsom dragkrokar, sigils och ett val av en Space Marine-skytt, spotter eller stängd lucka.

Detta kit består av 221 plastkomponenter och levereras med ett Legiones Astartes Vehicle Transfer Sheet som innehåller 44 valfria markeringar och ikoner för Sons of Horus och Imperial Fists Legions. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 587867656

Aantal keer bekeken 537

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Typhon Heavy Siege Tank Legiones Astartes Horus Heresy

Prijs

SEK 759

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 024 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?