Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Chimera är ett mångsidigt stridsfordon, en hållbar och praktisk truppbärare som används för att färja infanteri till de hårdaste krigszonerna. Medan de går ombord använder passagerarna Chimeras inbyggda lasgun-arrayer i pansarsäkerhet. När de kliver av ger fordonets besättning eldstöd med dess mångsidiga tunga vapen.

Denna flerdelade plastsats bygger en Chimera – en transport som kan distribuera trupper och mobil eldkraft. Chimera är beväpnad med ett tornmonterat primärvapen – ditt val av en multilaser, tung bolter eller tung flamer – såväl som en skrovmonterad tung bolter eller tung flamer. Den har en lasgun-array som ska drivas av dess passagerare, med sex integrerade lasguns som löper längs dess flanker. Satsen innehåller också komponenter för att uppgradera Chimera med en jakt-mördarmissil, schaktblad och ett val av tappmonterade vapen - en stormbultare eller tung stubb.

Chimeras lucka kan byggas stängd eller öppen, med en exponerad besättningsmedlem med ett urval av huvuden och armar. Satsen innehåller ett antal andra tillbehör för att anpassa ditt fordon, inklusive en strålkastare, kommunikationssystem, dragkrokar och aquila sigil.

Detta kit består av 95 plastkomponenter och levereras med ett Astra Militarum Vehicle Transfer Sheet med taktiska markeringar, siffror och annan regementsheraldik. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 588 605 962

Aantal keer bekeken 1 072

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Chimera Astra Militarum Warhammer 40 000

Prijs

SEK 359
De advertentie is beëindigd

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 094 beoordelingen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk