Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Enligt vissa är Drekki Flynt den mest käckande Arkanaut-kaptenen i alla Skyshoals. Enligt andra är han en dålig huckster, en hänsynslös pirat och är skyldig dem pengar. Alltid på jakt efter sitt nästa äventyr, är Aelslingens mästare en skypilot med sällsynt talang och vågat som talar stort, skryter upprörande och seglar nära farans vindar. En skurk och en tjuv, men - även om han döljer det väl - en hjälte i hjärtat, när det kommer att knuffas kan man lita på Drekki för att göra rätt. Så småningom.

Det här plastpaketet i flera delar bygger Drekki Flynt, en fantastisk sky-pilot extraordinär och stjärnan i Black Library-fiktionen - inklusive hans egen fullängdsroman, The Arkanaut's Oath. Beväpnad med Karon, hans trepipiga etermatiska utjämningspistol och Grunnssons yxa - en kombinationsyxa och harpunpistol, tillverkad av hans fartygs Runesmith - är han en formidabel motståndare på slagfältet. Stående på toppen av den avskurna tentakeln av ett monstruöst himmelbeast, är Drekkis anpassade aerodräkt utsmyckad med unik design som får honom att sticka ut från mängden - vilket är precis som han gillar det.

Detta kit består av 12 plastkomponenter och levereras med en Citadel 32 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering - vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger. Regler för att använda Drekki Flynt i spel av Warhammer Age of Sigmar kan laddas ner från Warhammer Community-webbplatsen.


Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 589065158

Aantal keer bekeken 701

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Drekki Flynt Kharadron Overlords Warhammer Age of Sigmar

Prijs

SEK 235

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 047 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?