Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Ivya Volga är en enstöring bland Vyrkos-dynastin och avvisar sällskapet med sin vampyrsläkt till förmån för hennes lojala svärm av fladdermusbekanta. Hon sträcker sig långt och brett över riken, testar sin styrka mot de grymmaste varelser hon kan hitta och njuter av deras magi-infunderade blod.

Denna flerdelade plastsats bygger Ivya Volga, Outcast, en kraftfull monsterjägare från Soulblight Gravelords. Den här halvvargjägaren är omgiven av ett moln med huggtänder av trogna fladdermöss som griper hennes arvegodsyxa som förberedelse för jakten. Hennes huggtänder är låst i ett morrande under hennes pälsförsedda hatt, hennes hår och kjol piskar i en onaturlig bris.

Detta kit består av 8 plastkomponenter och en Citadel 32 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 591 614 824

Aantal keer bekeken 469

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Ivya Volga, the Outcast

Prijs

SEK 239

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 081 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk