Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Sicaran är bland de mest avancerade av de pansarfordon som ställs upp av Legiones Astartes, en snabbrörlig jagartank med ett antal varianter som gynnas av legionerna. Sicaran Venator ersätter den vanliga tornmonterade kanonen med en kraftfull neutronlaser som kan skära genom pansarskrov och spränga inre fack med atomeld. Tillsammans med Sicarans våldsamma hastighet gör detta flyktiga vapen Sicaran Venator till en idealisk stridsvagnsjägare, som kan leverera förödande eldkraft var som helst på slagfältet.

Denna flerdelade plastsats bygger en Legion Sicaran Venator, ett höghastighetsfordon designat för pansarvärnsoperationer. Venators chassi domineras av den långa pipan och de detaljerade mekanismerna hos dess neutronstrålelaser, ett förödande energivapen i mellanklassen. Tanken har också en tappmonterad tung bultare och ett par sponsmonterade sekundära vapen - ditt val av tunga bolters, tunga flamers, lascannons eller volkite culverins, som kan fästas utan lim för att justera deras placering som du vill.

Satsen innehåller också komponenter för att uppgradera Sicaran Venator med en strålkastare, en jakt-mördarmissil och kosmetiska alternativ som dragkrokar, ikoner för lojalister och förrädare, och ett val av en Space Marine-skytt, spotter eller stängd lucka.

Detta kit består av 199 plastkomponenter och levereras med ett Legiones Astartes Vehicle Transfer Sheet som innehåller 44 valfria markeringar och ikoner för Sons of Horus och Imperial Fists Legions. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 592977376

Aantal keer bekeken 458

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Sicaran Venator Tank Hunter The Horus Heresy: Legiones Astartes

Prijs

SEK 575
De advertentie is beëindigd

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 047 beoordelingen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?