Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En Warhammer 40 000 Omnibus

Soul Drinkers var en gång kejsarens lojala tjänare som berördes av kaosets förbannelse.

LÄS DET FÖR
Starka karaktärer och dialog genomsyrar dessa berättelser, som följer nedstigningen av ett en gång så lojalt Space Marine Chapter i kaos grepp – även om deras motiv förblir rena. Ta reda på om själsdrickarna kan överleva sina tidigare allierades vrede tillräckligt länge för att hitta ett botemedel mot deras lidanden...

BERÄTTELSEN
Soul Drinkers har tjänat Imperium lojalt i tusentals år, men när möjligheten kommer att hämta en uråldrig relik från deras kapitel, kastar blind besatthet dem i konflikt med dem som de är skyldiga att lyda. Ställd inför ett omöjligt val mellan sin plikt gentemot imperiet och sin plikt mot kejsaren, kommer detta stolta och ädla kapitel att kompromissa med sin tro eller skapa ett nytt öde för sig själva bland stjärnorna?

Skrivet av Ben Counter. Denna omnibusutgåva samlar romanerna Soul Drinker, The Bleeding Chalice och Crimson Tears i en bok.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 594221886

Aantal keer bekeken 339

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

The Soul Drinkers Omnibus av Ben Counter

Prijs

SEK 149

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 047 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?