Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En Adepta Sororitas novellaantologi

Att dö i Mänsklighetens Gud-kejsares namn är att leva evigt, och ingen är mer villig att blöda i hans namn än Adepta Sororitas – Stridssystrarna. The Book of Martyrs kartlägger dessa exemplars död.

LÄS DET FÖR
Upptäck trons sanna natur genom ögonen på tre av Gud-kejsarens mest hängivna tjänare.

BERÄTTELSEN
Syster Ishani från Ordens Hospitaller, som tjänar tillsammans med det dödsbesatta Valorous Heart, tar hand om sina anklagelser om kyrkligheten när något omänskligt jagar fälten. Syster Anarchia av Order of Our Martyred Lady, som tagits till fånga av det vidriga T'au-imperiet, försöker lära sina förhörsledare vad det verkligen innebär att vara en av de troende. I en tillbakagången kejserlig värld förstärker systeröverman Laurelyn av Order of the Bloody Rose de belägrade försvararna mot en välbekant fiende som vänts på nytt av Great Rift.

Består av följande noveller:
- Syster Ishanis martyrskap, av Alec Worley
- The Martyrdom of Sister Anarchia, av Phil Kelly
- Syster Layrelyns martyrskap, av Danie Ware


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 594221902

Aantal keer bekeken 384

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

The Book of Martyrs Warhammer 40 000

Prijs

SEK 99

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 047 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?