Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
När Necronerna rör sig allt mer till vakenhet, har triarkpretorianerna återuppstått för att ansluta sig till de dynastiska legionerna. Triarkpretorianer har ett stort ansvar - att se till att Necron-dynastierna aldrig faller.

Triarch Praetorian-modellerna är mycket detaljerade och visar den rika ikonografin och dynastiska glyferna från Necron-rasen i all sin glans över deras uråldriga rustningar. Förutom den klassiska metallramen, bär de segmenterade metalliska ländtyger och bär skrymmande vapen. Triarkpretorianer bär förbundets stav och kan uppgraderas för att bära voidblades och partikelcasters.

Denna flerdelade plastbox innehåller 111 komponenter, fem Citadel 32 mm runda baser och två Necron-överföringsark för att bygga fem Necron Triarch Praetorians eller fem Lychguard.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 595737060

Aantal keer bekeken 841

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Triarch Praetorians Necrons Warhammer 40 000

Prijs

SEK 369

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 024 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?