Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Andra befäl under Azog styr Bolg orcherna på berget Gundabad med järnhand. Lika grym och dödlig som sin far, Bolg kämpar med häpnadsväckande styrka och ondska, alla hans ansträngningar syftade till att bryta ben och utgjuta blodet från dem som motsätter sig honom. I slaget om de fem arméerna är Bolg ivrig att släppa lös sin brutalitet mot dvärgarna som har undgått honom.

Denna hartssats innehåller 7 komponenter som gör 2 miniatyrer: Bolg till fots och Bolg monterad på en Warg. Var och en är beväpnad med en tvåhandsplockare. Levereras med en 25 mm rund bas och en 75 mm oval bas.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 599547087

Aantal keer bekeken 398

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Bolg, Castellan of Mount Gundabad Lord of the Rings miniature

Prijs

SEK 369

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 019 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?