Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Imperialistiska gardets regementen kallas ofta för att utkämpa ansträngande utmattningskrig som varar i år eller till och med årtionden. Allteftersom tiden går kommer varje företag att krympa i storlek när offer tar ut sin oundvikliga rätt. De som överlever är de hårdaste soldaterna i Astra Militarum. Deras slagfältsförmåga har finslipats i krigets bränder, vilket har gjort dem till krigare som har lärt sig att slåss och döda med dödlig effektivitet. Veteraner är stridshärdade eliter, den första truppen in i ett anfall och den sista som drar sig tillbaka.

Detta kit bygger en enhet med 10 veterangardister i uniformerna från den legendariska Death Korps of Krieg, plus en extra Medikit-modell. Veteran Guardsmen-lådan är lämplig för spel av Kill Team, såväl som Warhammer 40 000. En modell kan byggas som en Sergeant Veteran, och nästan varje modell har ett urval av vapenalternativ, vilket gör att de kan byggas för en mängd olika taktiska roller. Du kan också bygga dem som en vanlig infanterigrupp, beväpnad med lasguns.

Detta set består av 171 plastkomponenter och levereras med 12 x Citadel 25 mm runda baser och 1 x Death Korps of Krieg Transfer Sheet. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 608263046

Aantal keer bekeken 944

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Kill Team: Veteran Guardsmen Warhammer 40 000 Kill Team 10 miniatyrer

Prijs

SEK 399

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 022 beoordelingen

Lees recensies

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?