Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En gång soldater från Astra Militarum, har dessa brutala mördare gjort uppror mot imperiet och lyssnat på löften om makt som erbjuds av kaosgudarna. De dödligaste veteranerna från Traitor Guard är kända som the Blooded, och använder deras träning och utrustning fruktansvärt och kämpar mot dem som en gång var deras allierade. Blooded är ofta pressade i tjänst i arméerna från Chaos Space Marines, och de är alltför ivriga att göra anspråk på mörk ära på avlägsna dödszoner eller varpmarkerade slagfält.

Denna flerdelade plastsats låter dig bygga 10 Traitor Guard, plus en Traitor Enforcer och hans Traitor Ogryn. Dessa miniatyrer kan användas som Blooded-agenter i Kill Team-spel, eller ställs upp med Chaos Space Marines-arméer i spel om Warhammer 40 000. Det här kitet innehåller ett stort utbud av vapen, huvuden och tillbehör, så att du kan sammanställa en helt unik trupp av trasiga rebeller och bygga Traitor Troopers som specialister för ditt Kill Team – som Sharpshooter, Brimstone Grenadier, Trench Sweeper och mer.

Denna uppsättning består av 151 plastkomponenter och levereras med 10 x Citadel 25 mm rund bas, 1 x Citadel 32 mm rund bas och 1 x Citadel 40 mm rund bas. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Regler för att använda Blooded i Warhammer 40 000-spel finns tillgängliga som gratis nedladdning på Warhammer Community-webbplatsen.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 608263317

Aantal keer bekeken 676

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Kill Team: Blooded Warhammer 40 000 Kill Team 10 miniatyrer

Prijs

SEK 399
De advertentie is beëindigd

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 016 beoordelingen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?