Beschrijving

Vertaald door

NY Produkt direkt från Games Workshop!

Infortmation från Games Workshop:
Sternguard-veteraner har ett orubbligt lugn och är kända bland sina bröder för sin exemplariska skytteskicklighet i de hårdaste striderna. De är skickliga i kapitlets alla avståndsvapen och kan alltid hittas där deras exakta salvor bäst kommer att krossa fienden.

Denna flerdelade plastsats bygger fem Sternguard-veteraner, erfarna Space Marine-skyttar. Varje veteran kan vara beväpnad med ett Sternguard bultgevär eller ett kombivapen, och man kan alternativt bära antingen en tung bolter eller en eldspydande pyrekanon. Du kan också bygga en sergeant med en ryggsäcksmonterad banderoll eller sigil, som kan beväpnas med ett kraftvapen, kedjesvärd eller kraftnäve bredvid sitt bultgevär.

Detta otroligt mångsidiga kit innehåller massor av kosmetiska alternativ för att anpassa dina veteraner – inklusive olika axelvaddar, dekorerade greaves, bultgevärskonfigurationer, kombivapentyper, en mängd olika hjälmar eller bara huvuden och tillbehör som ammunitionspåsar och renhetsförseglingar.

Detta kit innehåller 171 plastkomponenter, 5 x Citadel 32 mm runda baser och ett Space Marines Infantry Transfer Sheet. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 610544235

Aantal keer bekeken 901

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Sternguard Veteran Squad Space Marines Warhammer 40 000

Prijs

SEK 409

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 025 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?