Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Daggok Finksteala är på ett mordiskt uppdrag för att halshugga de smartaste och bästa kämparna i Death Gorge. För varje huvud han tar ökar hans kunnighet – eller så tror han – och han menar att samla ihop tillräckligt med smarta saker för att göra honom till en Killaboss. Hans krigsband, da Stab-Ladz, delar hans vision och hjälper honom i hans underhandsbakhåll med deras vildhet och kunskap.

Daggoks Stab-Ladz är ett aggressivt krigsband som belönar spelare som använder sina kunskaper för att slutföra speciella Scheme-gambits med extra Glory-poäng. Hurrk da Howla är Daggoks härold och bär ett horn som kallas Kragnos vrål efter det skrämmande ljud det gör när det låter. Grakk da Hook använder sin bita-flail för att få fiender ur balans, och Jagz da Bleeda – en sadist som även andra Kruelboyz fruktar – exploderar i våld när en svaghet avslöjas. Detta set innehåller ett komplett Rivals-däck att använda direkt ur lådan, och alla modellerna är push-fit – så att du kan spela på nolltid.

Detta set innehåller:
- 4x push-fit Daggoks Stab-Ladz miniatyrer – inget lim krävs för att montera, gjuten i grön plast
- 4x dubbelsidiga fighter-kort, ett för varje medlem i krigsbandet – Daggok Finksteala, Hurkk da Howla, Jagz da Bleeda och Grakk da Hook
- 1x Daggoks Stab-Ladz bakgrund och tomtkort, med ytterligare regler för användning av Daggoks Stab-Ladz

Plus en 32-korts Rivals-lek som består av:
- 10x Daggoks Stab-Ladz uppgraderingskort
- 10x Daggoks Stab-Ladz gambit trick-kort
- 12x Daggoks Stab-Ladz objektiva kort

Dessa push-fit miniatyrer kan monteras utan lim och levereras omålade – vi rekommenderar att du använder Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 620017873

Aantal keer bekeken 552

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Daggoks Stab-Ladz Warhammer Underworlds: Deathgorge Daggok´s Stab-Ladz

Prijs

SEK 289

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 016 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?