Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
I Dödsklyftans djup ligger blodmagiska artefakter inkapslade i forntida is. Dessa Rimelocked reliker är skatterna från förlorade civilisationer – vapen och artefakter som hålls fast i Everwinters arktiska klor. Endast en brinnande önskan kan tina den magiska rimfrosten för att befria dem, även om många krigare försöker mer exotiska och farliga metoder för att släppa lös sin fruktansvärda kraft.

Fastna i Warhammer Underworlds eller blanda ihop ditt spel med den kompletta Rimelocked Relics Rivals-leken, som kan användas av alla krigsband – inklusive de från tidigare säsonger. Dessa kort kan användas som en fristående kortlek i Rivals-spel, blandas med ett krigsbands unika kort för Nemesis-spel, eller användas för att bygga en kortlek från grunden i Relic-spel. Den här kortleken innehåller inga trollformler, så krigsband från alla årstider kan använda den till godo. Varje kort är helt nytt i spelet, fokuserat på att skaffa extremt kraftfulla uppgraderingar – men du måste tina upp dem innan de kan användas...

Denna kortlek innehåller en 32-korts universell Rivals-lek bestående av:
– 12x objektiva kort
– 10x gambitkort
– 10x uppgraderingskort
– 1 tomtkort
– 1x bakgrundskort som innehåller en kortlek med Rimelocked Relics-kort

Dessa kort kan användas av vilket krigsband som helst som en komplett Rivals-lek eller som en del av en specialbyggd kortlek. Du behöver ett Warhammer Underworlds krigsband, inklusive deras fighter-kort, för att använda innehållet i denna lek.

Rivals-formatet är designat för att vara det mest lättillgängliga sättet att spela Warhammer Underworlds, eftersom spelare möter med förgjorda kortlekar i ett skicklighetstest. Regler för alla format finns på Warhammer Community-webbplatsen.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 628459420

Aantal keer bekeken 121

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Rimelocked Relics Rivals Deck Underworlds Deathgorge Warhammer

Prijs

SEK 189

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 013 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?