Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Gnome-lag spelar Blood Bowl på plan djupt inne i sina mystiska skogar, i gläntor mellan träden. Det här är dock inte bara dina vanliga skogar – magin hänger i luften, och alla möjliga varelser, både fey och vardagliga, kommer ut ur gömman för att se sina Gnome-vänner spela Blood Bowl!

Ena sidan av den här planen föreställer en mystisk skogsglänta, strödd med vilda blommor, skitrande djur, rötter och svampar. Baksidan visar samma scen på natten, upplyst av en mystisk magisk kraft, och glödande kluster av svamp. Motståndare kommer att undra om de har vandrat in i en dröm.

Du hittar också ett par matchande dubbelsidiga dugouts för att fullborda temat. Varje dugout har spårnings-, turn- och re-roll-spårare, plus reserver, utslagna och olycksfallsboxar. Regler för att använda varje sida av planen i dina Blood Bowl-spel ingår – du kan också hitta dessa regler i Spike! Tidskrift: Nummer 17, som säljs separat.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 630 714 191

Aantal keer bekeken 199

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Gnome Team Double Sided Pitch and Dugout set Blood Bowl Bloodbowl

Prijs

SEK 369

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 091 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk