Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Adeptus Custodes distribuerar sällan i stort antal, men de är en orkanstyrka av förstörelse när de gör det. Utbildad i Martial Ka'tah-konsten, avancerar deras bepansrade infanteri stadigt – en armé av gensmidda gyllene krigare som använder utsmyckade drivna blad med integrerade skjutvapen, varje slag och sköt ett graciöst dödande slag. Dessa är de utvalda väktarna av den gyllene tronen, kejsarens sändebud och bödlar, och de möter alla fiender med halvgudars övertygelse och självförtroende.

Försvara den gyllene tronen med de suveräna krigarna i denna box! Denna kraftfulla kraft leds av en ädel sköldkapten beväpnad med ett pyrititspjut – en ny modell som är tillgänglig för första gången i denna låda. De står i spetsen för fem elit Custodian Wardens och sex okuvliga Allarus Custodians i utsmyckade Terminator-rustningar, medan sex Vertus Praetors svävar ovanför på Dawneagle jetbikes.

Denna låda innehåller 18 plastminiatyrer med en mängd olika byggalternativ, och kommer också att spara pengar jämfört med att köpa innehållet separat. Det är ett fantastiskt sätt att starta en Adeptus Custodes-armé, eller enkelt lägga till kraftfulla enheter och en ny ledare till en befintlig samling.

Denna uppsättning innehåller följande flerdelade plastmodeller:
- 1x Shield-Captain
- 6x Allarus Custodians, varav två alternativt kan byggas som Shield-Captains
- 6x Vertus Praetors, varav två alternativt kan byggas som Shield-Captains
- 5x Custodian Wardens, varav en alternativt kan byggas som en Shield-Captain

Alla modeller kommer med sina lämpliga baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Shield-Captain kommer att finnas tillgänglig separat vid ett senare tillfälle. De andra miniatyrerna i denna box finns tillgängliga separat.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 631 440 623

Aantal keer bekeken 715

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Adeptus Custodes Battleforce: Auric Champions

Prijs

SEK 1 409
De advertentie is beëindigd

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 089 beoordelingen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk