Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:En Death Korps-roman

Death Korps of Krieg är utplacerade till en själskrossande belägring i Octarius War Zone. De är rätt regemente för jobbet – även om seger kan komma till ett pris som vissa kanske vågar betala.

LÄS DET FÖR
Steve Lyons lyfter masken på den gåtfulla Death Korps of Krieg, för att visa oss den sanna skräcken som ligger i hjärtat av detta legendariska regemente. Om du letar efter ett köttkvarnkrig har du hittat det.

BERÄTTELSEN
Krieg är en död värld. För femtonhundra år sedan förklarade den sitt oberoende från Människans imperium och betalade priset. En lojal själ trotsade sina förrädiska härskare och lade världen öde. Ur denna aska uppstod en unik stridsstyrka, smidd och härdad i kärnvapenbrand...

Idag belägrar Death Korps of Krieg en fången bikupa i utkanten av det systemomspännande Octariuskriget, i ett desperat försök att säkra avspärrningen som hindrar otaliga massor av orker och tyranider från att spilla ut i imperiet i stort. Korpsmännen är obevekliga, hänsynslösa, oförsonliga och ostoppbara, även inför ett krig som verkar ovinnerligt. Hur långt kommer de att gå för att uppnå seger, och är historien dömd att upprepa sig?

Skrivet av Steve Lyons
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 633255927

Aantal keer bekeken 63

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Krieg a Death Korps novel skriven av Steve Lyons (Paperback)

Prijs

SEK 115

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 024 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?